Post by byslessleagaspeo on Feb 11, 2022 6:48:05 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code žetoni napak ▞▞▞
▞▞▞ War of Rafts: Crazy Sea Battle 2022 version ▞▞▞
Zelo dobro je. Nič ne zasvoji ali kaj, kar bi igral ure in ure. Ampak ni zaostajanje in pohvale niso tako slabe.
Dolgčas sem po dvakratnem premaganju igre, predvsem z oglasi po VSAKI POSAMEZNI RAVNI... Odstranjeno, ko sem ugotovil, da celo z oglasi in igro vse kar počneš je, da igraš zbiranje denarja v igri za različne barve oblog na platformah, izguba prostora in časa, izjemno ponavljajoča se in dolgočasna (tudi ZELO enostavno)...
Super, zelo zabavno, hvala, ker ste to zabavno aplikacijo preizkusili in všeč vam bo
Grind Infinity - Ultimate Twin -Stick Shooter MOD APK
Grozno. Oglasi vsakih 12 sekund. Iz trgovine Play bi ga bilo treba izbrisati zaradi plenilskih praks in sramovati se mora vse, ki so vpleteni v njegov razvoj.
Številni oglasi bi temu lahko rekli tudi vojna oglasov
Ta igra je v redu, dobesedno nikoli nisem videl videoposnetka o njej, prav tako pa je enostavno pridobiti več moških in zmagati v bitkah, edina težava je, da mora paziti na drugo ekipo, včasih bo imela večjo od tebe in potem postane super težko, vendar bi rekel, da je ena najtežjih stvari občasno zmanjka stvari in se moraš boriti z drugimi, da dobiš več stvari, ne da se pritožujem, samo to je lahko malo nadležno, ko so vsi večji od tebe
Ta igra je beta način. Ne morete igrati proti drugim igralcem. Stopnje se v težavnosti ne povečajo. Bombe v vodi ne naredijo nič. Trgovina nima smisla in sploh ne morete napredovati. Dobro bo, ko bodo izboljšali igro. Dober koncept, vendar še ni dokončan.
Brez taktike, brez strategije ... samo ista igra vsak krog. Vsebina igre je zelo manj..na voljo so samo preobleke za čolne in so tudi drage. Ni motivacije za igranje iste stvari znova in znova
Ta igra je tako zabavna in morate ubiti šefa, ki se pojavi, da se začne nov krog, vendar je le 5 krogov
... a raft, a ship – which represent small spaces of freedom. ... and production compromises - so authentic, momentary and crazy story.
Prej sem jo igral in zdaj, ko si dodal šotore, stražne stolpe in druge stvari, je TAKO BOLJŠE! 😀 Zabavno je dodajati dele, ki povečajo vašo ladjo. Škoda, da moraš čez nekaj časa začeti iz nič. Vesel sem, da lahko zlahka spremeniš barvo svoje vojske. Preveč ljudi te drži na modri.
Imam nepošteno prednost od stopnje 8, kako naj dobim več vojakov, če ni vojakov? Samo boriti se? Tega ne morem storiti, če imam malo vojakov, prosim, popravite igro
Prosimo, odpravite to težavo. Delov ni mogoče odkleniti z gledanjem oglasov in se nalaga večno
Igral sem, da je bila moja požarna stopnja 30, njegova je bila 26 in nekaj kako me je še vedno ubil in srčna stvar je bila višje do, zato prosim, popravite igro, čeprav ste jo pravkar popravljali adijo. Igral bom to igro, ko bom dobil notarsko overitev popravi adijo
Ta igra resnično potrebuje več prisilnih oglasov. V bistvu je 10 sekund igranja za vsiljeni oglas. Bonusi po tekmi za ogled oglasa in tudi če se odločite, da ne boste prejeli bonusa za oglas, pričakujte, da boste imeli vsiljen oglas. Absolutna smeti.
Zelo dobro ampak so male pomanjklivostip
Zelo se ponavlja. To je odvisnost. Zabavna igra. Potrebne so nadgradnje. Edina vznemirljiva stvar je spreminjanje barve splava.
Lepo je, a veliko oglasov in ko izbrišem, se še vedno prikazuje v telefonu
War of Rafts: бой на плотах Аркади eki
Potrebuje več grafike in animacije
To je kul igra in naredili bi še več takšnih iger😍
War of Rafts: Crazy Sea Battle Arcade kzfa
To je ena najboljših iger z orožjem, kar sem jih kdaj igral. Dala sem mu štiri razloge, na katere bi lahko postavili otoke. Obožujem igro. Hvala za izdelavo te igre. In hvala, ker si naredil več različnih ljudi z orožjem in velikostjo. Obožujem to igro. Hvala vam. Najboljša igra s pištolo, kar sem jih kdaj igral.
Ta igra vam ponuja, da si ogledate dodatek za dvojne točke ali preprosto udarite naslednje. Če pritisnete naslednji, boste vseeno prejeli dodatek. Takšen razvijalec si ne zasluži denarja. Vedno porabim nekaj malega za mobilne igre, če so mi dovolj všeč, samo za podporo razvijalcem. Toda v tem primeru raje ne bi plačal odstranitve dodatkov in samo odstranitve.
Ta igra je zanič preveč dodatkov. Premalo ljudi, da bi sploh premagali prvo etapo.
Zabavna igra samo za številne oglase
Zabavna igra za ubijanje časa, edina pomanjkljivost so oglasi, ki se predvajajo po vsaki stopnji dokončanja
Ni kaj početi čolnarjenje, jadranje, zbiranje oseb in pristane ter napadanje drugih... brez nadgradnje, brez nadgradnje ali kaj podobnega... tako dolgočasno
SAMURAI II: VENGEANCE Arkada ceim
Igram igro in bila je odlična, vendar ne kot A.D., lahko vam plačam 100000 $, zato odstranite oglase
Ta igra je zabavna, vendar zgradite splav, večji je vaš zaslon, kar je res slabo
War of Rafts: Crazy Sea Battle · Telegram · Airbnb - Conquer the World in the Strategy Game.
Mislil sem, da je to na spletu, vendar ni tako, da ne razumem, zakaj imenujemo npcs "igralec" in igra sploh nima smisla. Imel sem splav s približno 300 zdravjem in škodo je šel proti splavu z okoli 120 zdravjem in škodo torej, kar naj bi bila prepričljiva zmaga, namesto tega se je njihova statistika zamrznila na 2 in nadaljevali, da me kadijo ... s samo enim moškim, ki je ostal proti mojim 15+, ni treba posebej poudarjati, da sem odstranil to izgubo prostora za shranjevanje
Good time killer zelo zasvoji, ne potrebujete oglasa po vsaki stopnji.
Razlog, zakaj sem dal 3 zvezdice, je zaradi oglasov. Končati krog? DODAJ. Nadgraditi kaj? DODAJ. To je smešno! Sama igra mi je všeč in bi jo igral VES dan, a dodatki to preprosto onemogočajo. PROSIM, ZNIŽAJTE ZNESEK DODAJANJA! 😭😭😭
Vsakih 10 sekund je oglas
Ni dobro, da bi toliko hrošča izboljšali
Naložite Stick War: Legacy APK 2021.1.65 Android za svobodne ...
Tako enostavno je, da je šef kot noob, dam tej stvari pet zvezdic, ker je super😊
Zabavna igra, vendar ni oglasov
Preveč oglasov. Razumem, da prinaša denar, a vsakič, ko nadgradite svoj čoln ali odklenete nov del, morate pogledati oglas.
Ta igra je tako zabavna! Čeprav si želim, da bi šel malo hitreje, je pa vseeno super zabavno, ko ti je dolgčas!♡