Post by byslessleagaspeo on Feb 11, 2022 7:21:09 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Херо одбрана Краљ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Херо одбрана Краљ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ више кристала хак ▞▞▞
▞▞▞ Херо одбрана Краљ 2022 version ▞▞▞
Мех
постоји превара. када су ваши војници умрли само паузирајте игру 20 сек. и твоји војници ће доћи
веома добра игра много ми се свиђа
Heldenverteidigungskönig Strategie yks
ВЕОМА ОПУШТАВА ИГРА. ХВАЛА И ВИШЕ МОЋИ
превише огласа
π£|√£¥¥¥¡¡¡
Веома спора, досадна и непотребно тешка игра. Желео сам да видим која је награда у шкрињу за добијање 3 кристала/звезде за победу на првих пет нивоа, али сам се заглавио на етапи 5. Удари у зид пре него што је туторијал био завршен...
веома заразна игра!
Мислим да је игра мало спора. Волим да је мало бржа да играм у нормалном режиму
Играм га на Фејсбуку и преузимам га и веома је добар 👍 👌
Пангит
гг
Hero obramba kralj Strateške igre fsv
Било је 5 звездица, али моји хероји су нестали
Ово је најбоља игра за мене
Аљкава игра. Проналажење информација о откључавању неких ствари и спецификација јединица није доступно јер никада нису намеравали да откључају закључане ствари. Ово је због тога што нема ничега за откључавање, за то би био потребан РАД! Открио сам, на основу доприноса програмера, сви проблеми су само лењост!!! Лош си! 1*!!! Свака подршка захтева гомилу информација које нису неопходне за решавање проблема, само да би одвратиле захтеве за подршку. Направили су гомилу траљавих игара које немају ажурирања/исправке грешака! Ужасно друштво!
Волим игру, забавна је, али постоје само 2 хероја, надам се да ћу додати још хероја и побољшати игру тнк
Лепа игра, али систем надоградње је превише УГХ, само да би се надоградио торањ, потребни су јој драгуљи и можете добити само 1 по трчењу. Ово је напорна игра, а ИАП... је још једна озбиљна главобоља. Није на мрежи и могао бих да играм, али куле су од почетка преслабе. Морате их надоградити као луди! Припремљен! али то је тако добар спорт. Али ИАП је тако луд. На основу мојих прорачуна, ИАП је само на путу, чини ову игру П2В.
Не може се градити куле док је паузирано
ООО
игра зависности
Лепа игра
Ово је досадно! Како ћу моћи да надоградим своје куле ако нам НЕ дајете довољно злата након пораза? Злато које смо зарадили наравно. Мислите да ваша надоградња кошта 2к за први покушај, а затим 4к и више за следећу вештину. Озбиљно? И након сваке завршене фазе даћете само 1к+ злата? Шта кој!
Spider Hero: Superhero Games Thời tiết lcd
Веома лоша страна ове игре је када пређем неку фазу па опет почне из прве фазе
Лепа игра Хвала
Ти си најбоља игра најбоља игра коју сам икад играо хвала ти што си направио много више песама и можеш ли ми показати како да дођем до Хероес-а 😒😣😉😊☺😉😰😛👻🐼🐢🐼🐢🐼🐢🐼🐢🐼🐢🐼 🐼🐼🐼🐼🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐤🐤🐤🐤🐍🐍🐍🐍🐸🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧
То је прилично добро
досадна хаи игра🎮
Потребно је више развојних и графичких побољшања. Али то је одлична игра
завршио све нивое, али где је други ниво молимо да дате сав ниво ће чекати молим вас
Дали можете да додате неку нову кулу
Много је забавније од већине игара за одбрану торња на почетку. Препоручио сам да пробам.
досадна игра
Само лепа игра
Само на лв6 игрици се чини да је јако забавна. Уживам у њој, али доза је постала огромна надоградња, жеља ми је да исплате буду мало више да ми помогну у надоградњи
Можете ли да направите дугме за ресетовање за куле које су надограђене у основно стање, и онда можемо да вратимо наш новац и дијаманте који су коришћени, молимо вас да размислите о томе, тк
веома добра игра
За сада ми се стварно свиђа 5бе игра..Уживам у играма одбране торња, а утицај фантазије у игри је такође забаван...хвала на одличној игри..
Лепа игра!
игра мишева.
ЧАНДУ..123
Стављам 3 звездице обично за оцену углавном за игре, али ми се ова игра свиђа јер је изазовна јер је већина нових игара лака и није баш изазовна
тужан или срећан...
Након освајања бонус нивоа, заглавило се... Разочаран
Hero Defense King : TD Strategy avnj
добра је игра, али треба мало рада, као и увек игра као што је ова иста иста стара, чини боље да се види више 3Д рада и јачи шеф се бори са бољом војском да помогне
Много волим овај гане
Ова игра је супер