Post by byslessleagaspeo on Feb 11, 2022 7:24:09 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί glitch νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει πολύ να παίζω αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να ανοίξω και να παίξω το sees last update. Πρέπει να το διορθώσω. Σας ευχαριστώ
Τέλειο παιχνίδι🥳🥳🥳
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, ακόμη και υποφέρω από τις ατελείωτες διαφημίσεις, αλλά δύο φορές σήμερα έχει παγώσει το τηλέφωνό μου. Τα άλλα παιχνίδια μου λειτουργούν μια χαρά. Το παιχνίδι αυτού του παιχνιδιού γίνεται όλο και πιο αργό μέχρι να σταματήσει. Διαβάστε άλλες κριτικές και είδατε άλλα άτομα με το ίδιο πρόβλημα.
Du kochst für Gäste und bereitest deinen laden vor
Μόλις έφτασα στον κινηματογράφο, έπαιζε διαφημίσεις κάθε φορά που τελείωνα ένα επίπεδο. Αλλά η κοπέλα μου το κατέβασε και δεν έχει διαφημίσεις και είναι στο ίδιο επίπεδο με εμένα. Οπότε τελείωσα με το παιχνίδι και δεν θα το κατεβάσω ξανά.
Πολύ καλό
Ωραίο παιχνίδι, αλλά παγώνει μέσα σε δευτερόλεπτα από το παιχνίδι, έπρεπε πάντα να κλείνω την εφαρμογή και να ανοίγω ξανά, πολύ ενοχλητικό συν δεν εξοικονομεί καμία εργασία, τα κτίριά μου απλώς εξαφανίζονται... Είμαι τόσο κοντά στην απεγκατάσταση γιατί σίγουρα το έχω βαρεθεί.
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις και βίντεο. Για να λάβετε μπόνους, πρέπει να παρακολουθήσετε μια προσθήκη ή ένα βίντεο και για να προχωρήσετε περισσότερο στο παιχνίδι, ενθαρρύνεστε να ξοδέψετε πραγματικά χρήματα. Νομίζω ότι είναι διασκεδαστικό, αλλά δεν αξίζει να παρακολουθήσετε 15 διαφημίσεις παιχνιδιών bingo ενώ παίζετε για λίγα λεπτά.
Άφησα μια κριτική σχετικά με το πώς νόμιζα ότι υπήρχαν πάρα πολλές διαφημίσεις, έλαβα μια ειδοποίηση ότι μου απάντησαν, όχι απλώς τη διέγραψαν, ουάου, θέλω απλώς να μπορώ να παίζω χωρίς διαφήμιση κάθε 5 δευτερόλεπτα, τουλάχιστον να δίνω ένα πληρωμή για την κατάργηση διαφημίσεων
Atlantis - Alien Space Shooter Action lsjs
Πολύ διασκεδαστικό να παίζεις!! Αλλά μετά την κατασκευή του πρώτου εστιατορίου χρησιμοποιώντας τα κλειδιά.. Δεν θα λάβετε ποτέ ξανά κλειδιά ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα το κάνετε.. Λυπημένη απεγκατάσταση
Παρακαλώ διορθώστε το πρόβλημα του σφάλματος.. κάθε φορά που προσπαθώ να το παίξω ξεκινά. Σας ευχαριστώ.
Οι διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο είναι τόσο ενοχλητικές! Το καταλαβαίνουμε, σας ενδιαφέρει περισσότερο να κερδίσετε χρήματα παρά να κάνετε ένα αξιοπρεπές παιχνίδι. Απεγκαταστάθηκε.
Αρχικό στάδιο βρίσκομαι μέχρι στιγμής αρκετό καλό.
Πολύ ωραία εφαρμογή. Μπορώ ακόμη και να αναβαθμίσω τα είδη και τα τοστ ψήνονται πολύ γρήγορα. Καλή εφαρμογή και χωρίς διαφημίσεις, αλλά τα κλειδιά είναι λιγότερα και χρειάζεται επίσης πολύς χρόνος για τη λήψη
Το ίδιο το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις. Το χειρότερο είναι ότι όταν πραγματικά θέλετε να παρακολουθήσετε μια προσθήκη για να πάρετε λίγο επιπλέον χρόνο/πελάτες για να ολοκληρώσετε ένα επίπεδο, το ήμισυ του χρόνου που η οθόνη απλά μένει κενή και η διαφήμιση δεν παίζει ποτέ, οπότε καταλήγετε να χάνετε ούτως ή άλλως.
Αυτό το παιχνίδι δεν είναι διασκεδαστικό! Είναι αγχωτικό και έχω πολλά αρνητικά. Οι άλλοι άνθρωποι έχουν δίκιο, είναι αδύνατο να κερδίσεις τα επίπεδα σε μία ή δύο προσπάθειες. Μπορείτε να πείτε #moneypit; Το απεγκαθιστώ τώρα, για να παίξω κάτι διασκεδαστικό. 😁
Απλώς στενοχωριέμαι που όταν παίζεις δεν σου αφιερώνουν αρκετό χρόνο και εκτός από εσένα για να είσαι πολύ γρήγορος χρειάζονται μέρες για να βγεις από ένα επίπεδο. Κατά τα άλλα είναι ένα καλό παιχνίδι
Crazy Diner: Cooking Game Strateji Oyunları uvf
Μου αρέσει η ιδέα, πολύ μοναδική σε αντίθεση με εκείνα τα παιχνίδια μαγειρικής που έχω παίξει στο παρελθόν, μου αρέσει επίσης το πώς γίνεται πολύ γρήγορα δύσκολο. το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι οι αναβαθμίσεις, γιατί δεν είναι στιγμιαία; και γιατί ο χρόνος μεγαλώνει, εύχομαι να μείνει 20 λεπτά. είναι κάπως ενοχλητικό ειλικρινά, καταστρέφει την ορμή μου.
Crazy Diner: Cooking Game Strateji Oyunları uvf
Οι διαφημίσεις δεν φορτώνονται αφού το πατήσουν για να λάβουν περισσότερο χρόνο ή να διεκδικήσουν ανταμοιβές και αν δεν κλείσω το παιχνίδι και το επανεκκινήσω, ολόκληρη η εφαρμογή έχει κολλήσει τη διαφήμιση. Αυτό σημαίνει ότι η πρόοδος και οι ζωές χάνονται στο παιχνίδι, και αυτό έχει συμβεί πάρα πολλές φορές από την τελευταία ενημέρωση για να είναι ευχάριστο το παιχνίδι σε αυτό το σημείο...
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, μου αρέσει, ωστόσο είναι ένα παιχνίδι αγοράς για να κερδίσετε. Αγόρασα τον κουμπαρά με 450 πετράδια, δεν τον παρέλαβα. Θέλω λοιπόν να κάνω άλλες αγορές. Χρησιμοποίησα την καρτέλα Επαφή στο παιχνίδι, δεν έλαβα ακόμα την αγορά μου;
Κατεβάστετο παιδιά, σας το ορκίζομαι είναι απλός ΓΑΜΑΤΟ👌🤲
Καλό μόνο στα αρχικά στάδια..κολλάει και μετακινείται μόνο όταν ξοδεύεις σε μεταγενέστερα στάδια.. αποφασίζουν τυχαία ποιους πόντους θα δώσουν για κάθε μερίδα. Απογοητεύεται μετά τα αρχικά 300 περίεργα επίπεδα
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά θα πλήρωνα για να μην βλέπω διαφημίσεις, δεν υπάρχει επιλογή για αυτό. Υπέροχο παιχνίδι που καταστράφηκε από διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο. Δώστε μας την επιλογή για μια πληρωμένη έκδοση χωρίς διαφημίσεις
Το παιχνίδι συνεχίζει να παγώνει όταν ανοίγω επίπεδο και μου αφαιρεί τη ζωή.
Ενημερώθηκε το παιχνίδι αλλά τώρα δεν λειτουργεί. Δεν θα περάσει από τη δεύτερη οθόνη φόρτωσης
Crazy Diner: Cooking Game Стратегії adr
Τέλειο
Είναι δροσερό και εκπληκτικό
Θα μπορούσε να είναι καλύτερο αν δεν είχε διαφήμιση σε κάθε επίπεδο. Έφυγε όπως ήρθε...
Παίζει χωρίς ιντερνετ και δεν έχει διψήσεις . Παρά πολύ ωραία γραφικά και παρά πολυ διασκεδαστικό. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.. Κατεβάστε το όπως και τίποτε εάν σας αρέσουν αυτά τα παιχνίδια . Καλή σας διασκέδαση. !!! 😀😀😀
Ωραίο παιχνίδι
Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό να παίζεις, αλλά (επίπεδο 150+) κολλάει αρκετά συχνά στη μέση του επιπέδου - κακώς βελτιστοποιημένο από αυτό που βλέπω.
Θα σας έδινα πέντε αστέρια οι διαφημίσεις σας συνεχίζουν να παγώνουν, προσπαθήστε να τις διορθώσετε ή να τις απαλλαγείτε
Δεν με πειράζουν οι διαφημίσεις αλλά όχι όταν είναι μεγάλες και εμφανίζονται κάθε 5 δευτερόλεπτα. Αφαιρεί την απόλαυση του παιχνιδιού. Λυπάμαι που πρέπει να απεγκαταστήσω. Καλό παιχνίδι πάντως.
Τελειο 😍
Κόβω 2 αστεράκια γιατί παρατήρησα ότι στα επίπεδα με χρόνο ενώ μπορεί να τα έχεις πάει τέλεια, ο τελευταίος πελάτης εμφανίζεται στο τελευταίο δευτερόλεπτο και δεν προλαβαίνει να τις πατήσεις ακόμη και ένα ποτό να θέλει απλά, οπότε σε υποχρεώνει να χρησιμοποιήσεις τα boost σου είτε το καμπανάκι. είτε το + 30 δευτερόλεπτα που πάει χαμένο. Πρέπει όταν τα έχεις πάει καλά να προλαβαίνεις τον χρόνο...
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά με πολλές διαφημίσεις. Επιπλέον, πρέπει να χτυπήσετε πολλά βέλη και x.
Είναι μέτριο παιχνίδι δεν είναι και πάρα πολύ καλό αλλά οκ
Έχω ξοδέψει χρήματα ήδη με αυτό. Το παιχνίδι είναι εθιστικό καθώς απολαμβάνεις και ανακουφίζει από το άγχος την ίδια στιγμή που ξοδεύεις όλο και περισσότερα χρήματα και στο τέλος της ημέρας θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις χάσει ήδη τις οικονομίες σου🤦♀️ 🤦♀️🤦♀️
Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, αλλά μόλις εμφανιστεί ένα πρόσθετο μαγειρικής, δεν μπορώ να βγω από το πρόσθετο, έχει ένα χέρι που δείχνει χρήματα για να το πατήσετε, αλλά τελικά πρέπει να πατήσω ένα κουμπί στο tablet μου για να βγω από την προσθήκη όταν άλλες πρόσθετες έχουν ένα Χ για να πατήσουν για να επιστρέψουν στο παιχνίδι ακόμη και πριν και τώρα μετά την ενημέρωση. Αλλά το παιχνίδι από μόνο του είναι πολύ καλό.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και παίζω εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα που βρίσκομαι στα ανώτερα στάδια, τα περισσότερα επίπεδα είναι ασυναγώνιστα. Δεν είναι πια ευχάριστο.
Γιατί να έχουμε κέρματα όταν είναι άχρηστα μετά την αναβάθμιση των πάντων. Χρειάζεστε έναν τρόπο για να προσθέσετε περισσότερα διαμάντια ή τουλάχιστον να χρησιμοποιήσετε τα νομίσματα για να σας επιτρέψουν να αγοράσετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν αντί για διαμάντια. Αλλά υποθέτω ότι αυτό θα μειώσει το να έχουν άτομα να αγοράζουν πράγματα, κάτι που αντιστοιχεί στο 97% αυτού που πραγματεύεται η εφαρμογή. Πρέπει να παρακολουθήσω μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων απλώς για να προσθέσω δέκα δευτερόλεπτα ακόμη. Κάντε το να έχει νόημα.
Αγόρασα κάτι και σταμάτησαν οι διαφημίσεις αυτοκινήτων. Τώρα, μπορώ να παρακολουθήσω μια διαφήμιση για επιπλέον χρόνο ή ένα δωρεάν αντικείμενο. Το προτιμώ έτσι. Κάνει το παιχνίδι πιο ευχάριστο.
Φοβερό παιχνίδι! Μου άρεσαν τα γραφικά και ο τρόπος που έχει σχεδιαστεί. Μόνο 1 ζήτημα - εάν χρησιμοποιούσαμε 100 διαμάντια μπορούσαμε τουλάχιστον με 3 επιλογές στιγμιαίου μαγειρέματος/χωρίς κάψιμο/στιγμιαίο σερβίρισμα, θα ήταν πολύ ωραίο. Ακόμη και όταν χρησιμοποιούμε 100 διαμάντια, μπορείτε να αγοράσετε μόνο 1 από οποιοδήποτε από αυτά. Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ένα πακέτο 3 χρήσεων
Μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι αλλά δεν μπορώ να το ανοίξω από την τελευταία ενημέρωση. Τι τρέχει με αυτό ?
Μεγάλη διασκέδαση μόνο σε πολλές Προσθήκες, αφαιρέστε τις προσθήκες πολύ επιδεινωμένοι, πρόθυμοι να της δώσετε 5 αστέρια μόλις οι προσθήκες δεν προστεθούν πλέον
Είναι διασκεδαστικό, σχεδόν αντίγραφο κάθε άλλου παιχνιδιού μαγειρικής εκτός από το ότι μπορείτε να σχεδιάσετε το εξωτερικό αντί για το εσωτερικό όπως το Cooking Madness. Ωστόσο, παίρνουν τις αντωνυμίες του avatar που παίζετε λάθος. Μπορείς να είσαι μόνο κορίτσι και όμως ο αντίπαλος και ο παππούς μου στο παιχνίδι μόλις με αποκάλεσε εγγονό.
Η χειρότερη εφαρμογή ever...!!!! Είναι γεμάτο διαφημίσεις και πρέπει να δω μια διαφήμιση ανά παιχνίδι... Και αυτές οι ανταμοιβές😑... Όποτε διεκδικώ ανταμοιβές μετά την παρακολούθηση αυτών των ανόητων διαφημίσεων... Δεν λαμβάνω καμία...!!! Κρεμάει σχεδόν όλη την ώρα και συχνά αποτυγχάνω το παιχνίδι εξαιτίας του..! 😑...Δεν το έκαναν παιχνίδι... Έκαναν κάτι για να πουλήσουν αυτές τις πληρωμένες διαφημίσεις 😏...όποιος θέλει να παρακολουθήσει διαφημίσεις...μπορεί να εγκαταστήσει την εφαρμογή και να απολαύσει 😤
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Αρχικά. Στη συνέχεια, φτάνεις σε ένα σημείο όπου είναι απλά αδύνατο να κερδίσεις, ακόμα κι αν παίζεις άψογα, χωρίς να αγοράσεις ένα από τα πακέτα τους με πραγματικά χρήματα.
Δεν μπορώ να ανοίξω αυτήν την εφαρμογή, κλείνει αυτόματα, διορθώστε αυτό το πρόβλημα
Είμαι σε επίπεδο πίτσας που δεν με αφήνει καν να βγάλω την πίτσα από τον φούρνο. Οπότε δεν μπορώ να προχωρήσω ή να περάσω το επίπεδο. Πάρα πολλές διαφημίσεις.