Post by alaricalin on Mar 12, 2022 0:26:22 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ TopDecked MTG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TopDecked MTG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ TopDecked MTG 2022 version ▞▞▞
Man tai nepatinka daugiausia dėl vienos priežasties. Prakeiktas paieškos laukelis šokinėja aukštyn ir žemyn! Jei bandote ieškoti kelių kortelių, be jokios priežasties kyla didelių rūpesčių.
Tai nuostabus būdas sekti naujausius ir geriausius žaidimus. Padeda man sekti naujausią meta. Labai rekomenduočiau
Stabilus ir puikiai tinka inventoriui
Negaliu atlikti išplėstinės kortelių paieškos. tai pataisyta. gali būti geriau, jei norėčiau, kad galėčiau ieškoti spalvos ar tipo arba kiek mana šiuo metu sunaudoja kortelė, galiu ieškoti tik pavadinimų. dar kartą ačiū, kad pasakėte, kad jaučiuosi puikiai, kai yra žmonių, kuriems iš tikrųjų rūpi. penkios žvaigždės; )
Atsitiktinai atsijungs, kai kelis kartus bus automatiškai išsaugota prisijungimo informacija. Ir jūs turite atkurti visas savo kaladėles. Labai labai varginantis.
Programa neveikia po mano s6 samsung atnaujinimo ir perkaito mano iPhone 12, kol ją naudoju. Naudoju ilgą laiką, man patinka nauja išvaizda, patinka idėja, bet, matyt, yra problemų, kurias reikia išspręsti. Nekantriai laukti to.
Šiai programai reikia tikro darbo. Pavyzdžiui, jei noriu į savo kolekciją įtraukti dvi tos pačios kortelės, turiu pridėti kortelę du kartus, o ne vieną kartą ir tiesiog pasirinkti kiekį. Kita problema yra kortelių ištrynimas. Tik neatrodo, kad kortelė, kurią ištrynė, atnaujinama, kol iš naujo nepaleidžiate programos
Lengvai geriausia programa, kurią naudojau „Magic“. Puiku turėti prieigą prie visų straipsnių ir turnyrų finišų vienoje vietoje. Per daug puikių funkcijų, kad būtų galima išvardyti, bet tai buvo verta mano metinės prenumeratos!
TopDecked MTG 엔터테인먼트 jux
Simple Math - Learn Add & Subtract, Math Games Educatief xurm
Tai tikrai geriausia mano naudota MTG programa. Lengva naršyti, kaladės kūrimo funkcija tikrai patogi, kolekcijos „rišikliai“, turintys vertę, yra nuostabūs, padedantys atsekti mano ir norimas didelės vertės korteles. Neseniai susidūriau su nedideliu ankstesnio atnaujinimo gedimu ir, išsiuntus el. laišką, kūrėjas atsakė beveik iš karto ir turėjo būdą išspręsti mano problemą. Jei galėčiau duoti 10/5!
oho, gerai, aš nežinojau, kad programėlė gali tiek siurbti; tai beveik juokinga. Negailėčiau laiko ir dar kartą gaučiau tokią programą, jei galėčiau grįžti į praeitį.
Kainos yra sumažintos arba net nerodomos, o jei turite daugiau nei 500 kortelių, yra daug geresnių programų, kurios nesuteiks jums mokamų sienų ir pateiks tikslias kainas.
Atrodo, kad ankstesnė apžvalga buvo ištrinta. Nauja vartotojo sąsaja yra labai intuityvi. Atsitiktinai atnaujinta į naują versiją po metų, kai jos išvengta. Norėčiau grįžti, nes naujoji versija atrodo netinkama naudoti.
Atrodo tikrai šauni programa, bet man kyla problemų importuojant sąrašą. Vykdžiau pateiktą šabloną, bet atrodo, kad jis neimportuojamas. Bet koks patarimas?
Baisi sąsaja. Jei norite eksportuoti visas pridėtas korteles, turite sumokėti... Jūs galite turėti tik 375 korteles, nebent mokate... Suprantu, kad joms reikia užsidirbti pinigų, bet funkcijos, už kurias mokate, nėra ypatingos. Verčiau mokėčiau už skelbimų pašalinimą...
Šiukšlės. Gavau programą, kad sudaryčiau šiuo metu nenaudojamų kortelių sąrašą. Išbandžiau viską, ką tik galėjau sugalvoti, ir man pavyko tik pakeisti įvaizdį vis dar tuščiai kolekcijai. Norėčiau ištrinti savo paskyrą.
Man patinka programa, naudoju nemokamą versiją, bet joje rodoma viskas, ko man reikia nuo taisyklių iki įvertinimo ir nuorodų į tcgplayer svetainę, kad galėčiau nusipirkti korteles. tikrai rekomenduoju visiems, kurie žaidžia magiją.
Naujas atnaujinimas yra baisus. Denio riba iki mažo. Išmontuotas, perkeliamas kitur.Net negalite susikurti paskyros programoje. Neverta vargti
Labai patinka
Programėlė man kol kas patinka. Informacija yra tiksli ir daug jos pateikiama. Tik norėčiau, kad galėtumėte nuskaityti korteles naudodami fotoaparatą. Tai būtų daug greičiau ir lengviau!
Kopijuojant kaladę neįtraukiamos visos meistro kortos. Ir aš nežaisiu košmariško žaidimo, bandydamas juos pridėti rankiniu būdu. Gaila, nes kitaip ši programa atrodo šauni. Nepatenkintas.
Šiukšlės. Negaiškite savo laiko.
Gana naudingas įrankis, denio bandymo modeliavimas veikia gerai, bet AI maišymas atrodo nepatogus. Be to, tai yra geras statybinis įrankis.
Programa turi keletą vėlavimo problemų, taip pat daug klaidų, tačiau apskritai ji yra gera.
Nežinau, kas nutiko šiai programai. Dabar tai lėta, sinchronizavimo problemos – praradau maždaug valandą įvesdamas naujas turimas korteles. Užsiregistravau kaip Elite ir pradedu dėl to gailėtis. Nežinote, iš ko paima bazinė duomenų bazė, bet vis tiek trūksta kai kurių retųjų po išankstinio leidimo ir daug trūksta įprastų / neįprastų. Paprastai išleidžiant ar paleidžiant gaunu vieną ar dvi dėžutes ir tikrai noriu greitai pridėti kortelių. Žinai ką dabar daryti. Gali atšaukti pokalbį ir ieškoti to, kas tinkamai veiktų.
Norėčiau, kad galėčiau ieškoti denių pagal savo kolekciją. Užsakyta pagal turimų kortelių %. Gd programa, ruošianti jūsų kaladės. Ir toliau ieškos denio ieškotojo su šiomis funkcijomis. Labai nemėgstu prenumeratos planų. Skirta tiems, kurie pamiršta.
Naujas naujinimas bjaurus Dabar turite mokėti už tai, ką anksčiau galėjote daryti nemokamai. Taip pat kortų paieška anksčiau buvo 10 kartų geresnė kalades. Anuliuokite naujausią naujinimą. Sąsaja gražesnė, bet man labiau patinka paprastumas, kurį turėjome iš anksto statydami denį. Aš nemoku statyti denio. Šis naujinimas buvo gobšus, todėl aš ieškosiu naujos programos, su kuria būtų galima kurti.Siaubinga paieškos sistema, tiesiogine to žodžio prasme, apims korteles, kurias išskyriau, ir nerodys visų kortelių pagal keletą kriterijų, ir tai erzina kaip velniškai. O ir dar vienas dalykas, jei ketinate pridėti funkciją, leidžiančią sekti savo kolekciją, bent jau padarykite ją taip, kad galėtumėte fotografuoti korteles, o ne rankiniu būdu įvesti kiekvieną pokalbį apie varginančius ir erzinančius.
Taigi jau kurį laiką naudoju šią programą ir man ji patinka, ją labai paprasta naudoti ir ji turi daug puikių funkcijų net ir nemokamoje paskyroje. Paieškos mechanika yra puiki, denio kūrimo funkcijos itin intuityvios, juo galite praktiškai pakeisti visas naudojamas denio kūrimo programas ar svetaines! Taip pat neseniai turėjau klausimą apie šią programą ir sužinojau, kad „Pagalba ir atsiliepimai“ tiesiogiai siunčia pranešimus kūrėjams. Jie buvo labai draugiški ir paslaugūs. Rimtai, puikus darbas vaikinai!
Mėgstu šią programą!! Geriausias denio statytojas yra neįtikėtinai įtraukiantis, smagus ir lengvas! Tvirta nemokama versija yra labai vertinama! Taip pat fantastiškas palaikymas ir nuolatiniai atnaujinimai bei internetinė žiniatinklio versija, kuri sinchronizuojama su programa. GAUTI!! Turiu 0 skundų, bet ateityje norėčiau pamatyti dvi funkcijas: 1. Žetonai! Leiskite pridėti žetonų prie indaujų, kad galėčiau stebėti, ko man reikia mano kaladėms. 2. Leiskite mana simbolius rodyti kaladės pavadinimuose arba aprašymo tekste, kad pamatytumėte, kokias spalvas atstoja kaladė.
Siaubinga programa!!!
TopDecked MTG Διασκέδαση cogu
man patinka ši programa, galiu sudėti savo kaladėles į vieną vietą ir atspausdinti nuostabius penktadienio vakaro stebuklingų renginių lapus! 4,99 USD per mėnesį yra pagrįsta, ypač todėl, kad padeda palaikyti programos kūrėjus. Jei turite „Google“ apdovanojimų už nuomonę programą, gausite pakankamai kredito, kad už programą būtų mokama kiekvieną mėnesį. taip ir toliau man tai patinka!!
TopDecked MTG Szórakozás zfaq
Aš net negaliu žaisti testo 1 kaladė, atsiprašau, thst yra gėjus
jei norite sekti savo kolekciją, jei negaunate mokamos prenumeratos, jos viršija 375 korteles. Tai, ką mačiau programoje, atrodė gerai, bet kartą pamačiau, kad nustojau ieškoti.
TopDecked MTG Viihde qqos
Tinkamai nesukuria denių. Kortos dingsta iš kaladės, net jei rašoma, kad korta yra kaladėje.