Post by alaricalin on Mar 12, 2022 0:29:19 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gladiator manager ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gladiator manager IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok generátor drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ Gladiator manager 2022 version ▞▞▞
Nehéz gazember-szerű logisztikai játék. Ráadásul nincsenek hirdetések.
hm... van egy másik hiba, amit találtam, a hiba az, amikor az összes bányász meghalt egy raidben, a profitod nem változik egy kicsit, például a nyereségem 91 hét alatt (ennyi ideig játszom)1409, és rajtad támadtak, és minden meghalt a bányászod, vagy az összes rabszolgád meghalt, de a nyereséged továbbra is ugyanaz
Gladiator manager உத்தி bos
Szórakoztató kis játék az idő eltöltésére
Élveztem az új frissítéseket, de ha a kemény mód (apt) nem túl frusztráló. Talán csak igazán szerencsésnek kell lenni a megfelelő technikával és célszekvencia kombókkal? Egy másik hibát talált, ahol a játék összeomlik, amikor megérinti a karavánküldetésből visszatérő gladiátor csatajelentését.
Nagy lehetőség, egyszerre több rabszolgát kell felvenni, szemben egyszerre csak egy.
Szórakoztató játék. A fejlesztő pedig gyors a válaszokkal és aktív a frissítésekkel. Köszönöm a remek kis játékot.
Csodálatos játék! Pont olyan játékot, amilyet szerettem volna. Imádom ezeket a "menedzser" játékokat. Csodálatos, hogy nincsenek hirdetések és nincsenek játékon belüli vásárlások. Manapság szinte lehetetlen ilyet találni. Bár nem bánom, hogy támogatom a fejlesztőket, de bosszantó lesz, ha mindennap és nagy áron vásárolnak valamit. Szóval, hüvelykujj felfelé a játék fejlesztőinek!!! Nincsenek szavaim, imádom a játékot. Csak így tovább!!! Te tettél valamit a szenvedélyért, és ma már senki sem tesz ilyet!
Szórakozás
Ez a játék egy rejtett gyöngyszem az összes szemetes játék alatt, már körülbelül három hónapja játszom, és még mindig nem untam meg ezt a játékot. A kezelőszervek először kissé zavaróak lesznek, de ha megtanulod, hogyan kell játszani, akkor elveszíted az időérzékedet, miközben játszod ezt az általános 10/10-et
Hello, nagyon tetszik ez most, hogy kijavítod az összes hibát, amit küldök (Black butterfly), de szeretnék hozzáadni több versenyt, háttérzenét, több gladiátort, és meg tudod csinálni, hogy amikor felépítem a hospitát/medict, a gladiátorok gyorsabban felépülnek. megtörtént, nagyon boldog leszek elnézést, ha van néhány helyesírási hiányosság az angol nem először lunguege annak filippínó bocs
Nagyon élvezem a játékot, ami már néhány napja folyik. Néhány dolgot frissíteni kell, ha lehetséges. A ludus jelentésben több mint 50 gladiátorom van, de a jelentésemben csak körülbelül 8 gladiátorról van szó, akiknek van egy akciója, így láthatja, hogy mindegyikük hogyan boldogul azon a héten. Én is próbáltam rendezvényt szervezni, de már minden héten teltház van. Minden alkalommal néhány frissítés, és a játék sokkal szórakoztatóbb lesz, mivel ma egy új újonc verseny indult, ami jó kiegészítés volt. Köszönöm az új változásokat.
Nagyon szeretem ezt a játékot, remélve, hogy meg tudjuk szerkeszteni a főszereplőnket, és a rabszolgacéh, a kereskedők céhének hírneve jó ötlet lesz
Lesznek még frissítések és új tartalom a játékhoz?
Nagyon jó játék, imádom a mechanikát és a játékmenetet. Csak egy vagy két dologgal szeretnék foglalkozni: 1. Van egy hiba, amely megtiltja, hogy Gannicust vásároljak Batiatustól. 2. Szeretnék látni néhány fegyvert, különösen a párbaj kardokat. 3. Nagyobb játékok, vagyis nagyobb csaták, mint csak 2v2. Szívesen látnék egy ingyenes mindenkinek, vagy akár egy 5v5-öt, esetleg még egy 10v10-et is, ha lehetséges. 4. Több változatosság, mint a verseny, amelyre regisztrálhatok. 5. A gladiátorok közvetlen jutalmazásának képessége. Nagyszerű játék!!
Hozzáadhat több fejsze- és lándzsafegyvert, valamint speciális gladiátorokat (ex Spiculus), mint például Crixus, Marcus Aurelius, Carpophorus,
Eddig csak rövid ideig játszottam, de tetszik az ötlet. Egyelőre nincsenek olyan hirdetések, amelyeket élvezek. Érdemes lehet bizonyos képernyőkön a teljesen fehér hátteret lecserélni (úgy gondolom, hogy példának okáért), mivel ez kissé durva a szemre nézve. De jó játék!
Élvezem ezt a játékot, de látszólag ok nélkül veszítem el az összes rabszolgámat.
Sajnálom, hogy feltörtem ezt a játékot
Imádom a játékot haver. Várom a további fejleményeket, köszönöm
Tegnap telepítették, és máris kínosan sok idő van benne. Remélem erre építenek és folytatják.Nagyon megkarcol egy mobil szimulációs/menedzseri játékot. Klassz kis játék, de van egy problémám: folyamatosan bezárja az alkalmazást, ha megérintek bizonyos dolgokat, és szerintem ezek közül az egyik az, amivel feliratkozik a kollégiumra. de nem tudom, mióta A GOMB NE A FENNYEZZ! Ez a fejlesztő is nagyon szép.
Adjunk hozzá egy csomó esemény szekérverseny
Szeretem az ilyen játékokat, de valamiért nem tudok csatlakozni a versenyhez. Ha rákattintok, fekete menü jelenik meg.
1 csillagot adok rá... mert a gladiátoros játékok fejlesztési galambja alatt... 1000 másik nem játékos tud létrehozni UGYANAZON A HÉTEN... de te nem. Rekordokat nyomok. Változtass ezen MÁRNAK!!! és 5 csillagot adok a játékra.
Nagyszerű játék
Szórakoztató, de őszintén szólva úgy tűnik, hogy nincs fejlődés érzése
Nagyon szórakoztató. Remélem, a jövőben további eseményekkel és tennivalókkal bővíti majd
Hihetetlenül addiktív játék, imádtam minden percét – az első végigjátszásom teljesen magával ragadott, és mielőtt észrevettem volna, két órát töltöttem egy mobiljátékkal...! Alig várom, hogy lássam, hogyan fejlődik tovább!
Most vettem 500 drágakövet, egyszerűen azért, mert a fejlesztő meghallgatja a javaslatokat, és valóban törődik a játékkal és a játékosokkal.
Őszintén szólva imádom ezt a játékot, már egy ideje játszom. Mindent szeretek benne, és kellemesen meglepett az épület frissítése. Azt mondanám, hogy a stratégiám a legtöbb játékban az, hogy az összes pénzemet bányászokba dobom, és végül „korlátlan” bevételhez jutok. Lehet, hogy korlátoznia kellene a felvehető bányászok számát, vagy növelnie kellene a bajok kockázatát? Mindenesetre gratulálok a játék elkészítéséhez.
Nagyon jó ötlet egy játékhoz, bár szinte lehetetlen élvezni. Több mint harmincszor próbáltam elindítani egy új játékot különböző taktikák kipróbálásával, és vagy aknákat ejtenek be, vagy lehetetlen nyerni és aranyat építeni.
Nagyon unalmas.
A változások nagyszerűek. A szervezett expedíció valóban rng. Néhány opciónak meg kell mutatnia az árat, például a bánya%-növekedés nem ingyenes, az ember rabszolgának vagy gladiátornak elfogadása nem ingyenes. És a pugio minőségi pugióvá készítése -10 pénzbe került. Mit? Sajnos nem tud feloldani minden drágakövet
Bullet Boy እንቅስቃሴ ያለባቸው khbr
ez egy nagyon jó játék, nem kell nyerni, nincs hirdetés nagy harcok kiterjedt menedzser mód minden kedvenc gladiátoromhoz és házamhoz, már egy hónapja játszom, és még mindig rengeteg lehetőségem van.
5 csillagot adtam, mert szeretném tudni a discord linket, mert a játékban lévő már nem működik
Azon tűnődöm, meg tudjuk-e gazdálkodni a saját arénánkat, frissíteni a bányánkat és a szórakozóhelyet, a főhadiszállást, a csoportunk nevét és a zászlót
Imádom a játékot, de olyan könnyű elveszíteni dolgokat. Egy rajtaütésen 7 biztonsági és 2 jó gladiátorom volt, de elvesztettem, mint 1 ezer dénárt, és elvesztettem az adósság miatt. Nehéz túllépni a 70-et, és ilyen gyorsan elveszíteni szívás
Szórakoztató, de kemény. Játszani fogok vagy egy órát, és úgy érzem, hogy jól megyek, aztán megvernek egy raidtől, és veszítek. Szerintem ez egy része annak, ami ezt a játékot szórakoztatóvá teszi. Néhány javaslatom az lenne, hogy láthassam a gladiátorom és a másik gladiátorom statisztikáit, akik harcolni fognak (amikor egy másik ludus kihívás elé állít), esetleg hozzáadhatok más dolgokat, amelyekre hatással lehetsz, és egy aukciós területet, ahol "licitálhat" gladiátorokra az AI ellen, vagy a harcosok alkudozásának módja. 9/10
Remek játék, kivéve azt a tényt, hogy egy bizonyos ponton minden körben rajtaütést kapsz, és nincs mód arra, hogy megállítsd, és amikor képes vagy nyerni a rajtaütésekkel szemben, még mindig rengeteg kárt tudnak okozni, hogy kiürítsék a kasszádat. Ez a játék az Ön számára készült.
Ez a játék az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam. Imádom a menedzseri játékokat. Olyan gladiátort kerestem, mint a Domina Gladiators nevű játék. Van néhány javaslatom a jövőre nézve, ami csodálatossá tenné ezt a játékot, és olyan animálttá tenné a küzdelmeket, mint amikor a gladiátorokat a Colosseumban mutatják be, ahogy körbefutnak és harcolnak egymással, és a tömeg éljenzik. Gladiátorok teljes testreszabása Végül, barátkozás/multiplayer
Nincs panasz erre a klassz játékra, csak várom a további frissítéseket a jövőben… hogy kiaknázzuk a benne rejlő lehetőségeket… 👍