(Android/iOS) Wort des Tages: Deutsch - Vokabeln lernen kódok hibajelzők
Mar 12, 2022 0:32:20 GMT -8
Post by alaricalin on Mar 12, 2022 0:32:20 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wort des Tages: Deutsch - Vokabeln lernen ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wort des Tages: Deutsch - Vokabeln lernen IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok hibajelzők ▞▞▞
▞▞▞ Wort des Tages: Deutsch - Vokabeln lernen 2022 version ▞▞▞
Water Color Sort Geduldsspiele krtq
Egy nagyszerű alkalmazás. Naponta egy szót könnyű megjegyezni. Az angol fordítás hasznos lenne a kezdőknek.
Remek és hasznos alkalmazás, nagyon tetszik. Jó lenne, ha legalább az új világot lefordítanák angolra, de persze jobb lenne, ha a példákat is lefordítanák. Egy másik nagyszerű dolog lehet egy widget. Köszönjük a fejlesztőknek ezt az alkalmazást.
Alkalmi nyelvtanulónak kiváló
Valóban fejleszti az ember szókincsét. Egy szó naponta, 365 évente.
Tetszik, hogy az alkalmazás pontosan az emberek akcentusát használja
Sehr nötig
Szerintem egy szó kevés
Milyen nagyszerű alkalmazás a német és a szókincs felfrissítésére! Imádom ezt az alkalmazást, és kipróbáltam néhányat.
Félelmetes, és szeretem a példákat, még ha nem is értek mindent.
einfach fantasztikus.
Wort des Tages: Deutsch - Vokabeln lernen Pendidikan yjy
Túl könnyű szavak. Nem igazán az én német szinten
Kostenlose Funktioniert nur 1 Monat
A vásárlás visszaállítása nem működik!
Ganz útdíj
A legjobb a szövegkörnyezetben tanulni. Lehet, hogy elfelejti a szót, de emlékezni fog a szövegkörnyezetre.
Nincs benne fordítás a szóra és kifejezésre, így számomra lényegében használhatatlan
Az első alkalmazás, amit egy hétnél tovább használok. Szeretem.
Wort des Tages: Deutsch - Vokabeln lernen Освіта xns
Tetszik ez az alkalmazás, és úgy látom, hogy nagyon hasznos, ahogy van. Van egy megjegyzésem: jó lenne, ha kiválaszthatná és megjelölhetné a szavakat/mondatokat az alkalmazáson belül, hogy másolhasson vagy hasonlót.
Miért nem kapok értesítést a nap szavairól? Engedélyeztem a push értesítéseket.
jó alkalmazás
Super tolle Wortbeschreibungen. Es ist wirklich schade , dass man pro Tag nur ein einziges Wort lernt. Ich durchsuchte stundenlang nach einer ähnlichen App ohne Wortschatzslimit leider habe ich nicht gefunden.wenn es kein Limit gäbe,hätte ich sogar bis auf 20 Euro bezahlt. Schade..
Szuper, hogy minden nap figyelmeztet arra, hogy nem telhet el nap nyelvtanulás nélkül. A kevesebbel lehet többet elérni 😃! Kiváló app!!!!! Ajánlom!!!!
Könnyen használható, minden nap megjelenik egy új szó. Csak magyarázat van, nem fordítás, így jobban elgondolkodtat a szón.
Wort des Tages: Deutsch - Vokabeln lernen Utbildning jgh
Wunderbar!
Ein nutzfulles App es erklärt das Wort und hat noch ein Beispiel dazu
Az alkalmazás nagyon jó új szavak megtanulására példával, de ha lehetséges, lehetőség van a szó vagy mondat másolására, hasznos lenne.
Jó
Rendben van, nagyon egyszerű alkalmazás. Nagyon szeretek mindennap tanulni egy-egy új szót, de határozottan javíthatnák egy kicsit az alkalmazás funkcionalitását. Szerintem jó, hogy németül adják meg a definíciót, de szeretném, ha megadnák a lehetőséget, hogy a definíciót egy másik (anyanyelven) "felfedjék". Jó lenne minden szót kísérő vizualitás, és talán két példamondat minden szóhoz. A szavak "mentésére" is lehetőséget szeretnék kapni. Ezeket a "mentett szavakat" ezután "áttekintési módba" lehet helyezni, ahol csak úgy jelennek meg, mint az alkalmazáson belül, vagy "tanulási módba", ahol a definíció el van rejtve, hogy lehetőséget adjon a definíció előhívására, mielőtt megtekintené. . Még több lehetséges funkció van, de ezek az alapvető funkciók a következő szintre emelnék az alkalmazást.
Learn German vocabulary - one word each day Education ooo
Sokszor egy szó napokig ragad... 3 csillagnál többet nem lehet adni neki
Ez az alkalmazás fantasztikus!
Kérlek írd le a jelentését angolul, mert kezdő vagyok
Nagyszerű alkalmazás teljes szóval. Javaslat: De legalább az én kiadásomban nincs olyan flasch kártya optipn, ami nagyszerű lenne a szavak memorizálásában.
Nagyon szeretem ezt az alkalmazást Könnyen használható és jó szókincs
gefällt mir, einfach und hilfreich.
A szavak normális és szokatlan keverékei, így jó változatosságot kapsz. Visszatérhet az előző szavakhoz, hogy ecseteljen.
Az alkalmazás a reggeli rutinom részévé vált. Egy heti egyszeri teszt a fejlődésed mérésére szórakoztató lesz.
Remek kis alkalmazás, egyszerű, gyors napi szó a várakozásoknak megfelelően!
Nagyszerű koncepció. Sajnos 3 napja ragadtam ugyanazon a szónál! Frissítés: A probléma megoldva. Köszönjük a csodálatos munkát!
De kár! Egyáltalán nincs definíciója angolul.
Remek
További jó munkát
Élvezem ezt az alkalmazást, de hasznos lenne a definíciók németről angolra fordítása.
Egyszerű és hasznos) sokat segít az új szóhasználatban
Das ist Supertoll. Aber es sollte auch Grammatik Übungen sein. Dann wäre es viel besser. Ich warte darauf