Post by alaricalin on Mar 12, 2022 0:50:23 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Antstream Arcade Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Antstream Arcade Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox daş-qaş modifikasiyası ▞▞▞
▞▞▞ Antstream Arcade Games 2022 version ▞▞▞
Antstream Arcade Games Zábava uyd
Aşağı bant genişliyi ilə işləmir
Əla mən bunu gözləyirdim
Bluetooth nəzarətçi ilə əla işləyir. Bir neçə cihazda 0 gecikmə ilə yayım ani olur. Kompüterimdə və ya Fire TV-də oyun oynaya bilmək və telefonumda qaldığım yerdən davam etmək çox gözəldir.
Joystik yerinə istifadə etmək üçün dpad əlavə etsələr və düymənin ölçüsünə düzəlişlər etsəydilər, daha yaxşı olardı.
Pis deyil. Yaxşı konsepsiya. Mənim əsas problemim idarəetmələri bəyəndiyim qədər dəyişdirmək qabiliyyətinin olmamasıdır. Bunun olması gözəl bir şey olardı.
Mən bunun bir Samsung s21 reklamında olduğunu gördüm, ümid edirəm ki, yaxşı telefonum var, buna görə də yaxşı olduğumu düşünürəm.
Səs yenidən işləyir. Əla proqram. Həm də PC və Android TV-də oynaya bilər. Mən 2 həftəlik sınaq sınaqlarını sınadım və bağlandım. abunə olacam. Bu köhnə məktəb arcade oyunları ilə sadəcə abunə xidmətindən daha çox şeydir. Sizi məşğul saxlamaq üçün turnirlər və həmçinin oyunlarda fərdi problemlər var. Xidmət gözləntilərimi üstələdi.
Yaxşı oynayır, mənim Bluetooth nəzarətçimlə şəxsən heç bir problemim yox idi. Mən pulsuz reklam əsaslı versiya istərdim, lakin abunə versiyası istədiyim kimi deyil.
Əla xidmət. Atari VCS-də qüsursuz işləyir. Tablet dəstəyi də yaxşı, lakin əla deyil. 4 ulduzun verilməsinin səbəbi Chromebook üçün dəstək olmamasıdır. Bu, həqiqətən, bir Chromebook-da parlayacaq. Nəzərə alın ki, 2000 və daha yeni oyunlar yayım zamanı bir az mübarizə aparır. i5 8gb ram ilə işlədim və hələ də bir neçə çərçivə düşmüşdü. Bunun antstreams serverinə görə olduğunu düşünün. Luna və ya Xcloud-dan Triple A oyunlarında bu problemlə qarşılaşmıram. Axın bir az daha yaxşı performans göstərsəydi.
Antstream Arcade Games መዝናኛ ipb
İndiyə qədərki proqram kimi, bəzi gözəl xatirələri geri qaytarır. Mən aşkar etdim ki, oyunlara baxarkən proqram bağlanır və telefonu kilid ekranına qaytarır. Proqramı yenidən aça və tamamilə bağlanmadığına görə qaldığınız yerdən davam edə bilərsiniz. Cihaz Huawei p smart-dır
Əla proqram köhnə arcade oyunlarının geri qayıtmasını və heç bir gecikmə problemi və ya sürət problemlərini görməyi sevir, lakin arzu edirəm ki, daha çox oyun olsun, amma oradakılar əla işləyir
Əla xidmət, wi-fi və ya data üzərində nəzərəçarpacaq geriləmə. Tam Son Ninja dastanı və ya Monty oyunları kimi uşaqlığımın sevimliləri də daxil olmaqla retro oyunların böyük seçimi. Əlavələr yoxdur, əla müştəri dəstəyi. Çox tövsiyə olunur.
Mən hələ də 2 gün əvvəl e-poçt təsdiqini gözləyirəm
Android telefonunda oyun oynamaq çətindir....Tətbiq məni bağlamağa davam edir və mən yenidən daxil olmalıyam.
gözəl
Mən onu sims 4 oynamaq üçün yükləmişəm, amma orda belə yox idi BELƏ RİPOFF YÜKLƏMƏ
bir neçə diş problemindən sonra onu işə saldım. bir-birinə necə yaxşı bağlanmasından çox təsirlənir. bu, yalnız pis internet bağlantıları ilə həyata keçirilir. android-də Bluetooth nəzarətçi ilə yaxşı işləyir. retro oyunlar oynamaq istəyirsinizsə və özünüz emulyatorlarla məşğul olmaq istəmirsinizsə, çox tövsiyə olunur. yaxşı möhkəm internet bağlantısı lazımdır.
Fantastik!!! Bir yerdə çox gözəl oyunlar. Xatirələri geri qaytarır. Bəzən personajlar bir az tez qarışdırılır və düymənin cavabında bir qədər gecikmə olur, əks halda əladır.
Fantastik ap, mən mobil telefonumda zx spectrum oyunlarını pulsuz oynaya bilərəm, mən əbədi olaraq böyükəm. Və mənim köhnə arcade oyunlarım üçün skorbordlar və problemlər var, əgər əyləncəlidirsə, psixik 5 sonsuz saat kimi sevirəm.
Təəssüf ki, mən sistem veb görünüşü problemi ilə üzləşirəm
Antstream Arcade Games Розваги tiri
Hey, bu olduqca yaxşıdır! lakin bəzi giriş ləngiməsi var Amma ümumilikdə bu proqram əladır Redaktə edin: joystickin statik rejimdə yerləşdirilməsi qəribədir və onu daha çox aşağı sol küncə köçürə bilsəniz, bu, oyunu əhatə edir, bu əla olardı
Antstream Arcade Games Entertainment zew
Heç işləmir
Antstream Arcade Games Aliwan xrm
Hətta Google Play kimi yüklənməyəcək və ya onların apk faylı yüklənməyəcək. "Pulsuz sınaq" üçün qeydiyyatdan keçmisiniz...... heç nə yüklənmir, mavi ekran. Android 6.0, Asus ZenPad. İndi mən istifadəçi adı və s. ilə "pulsuz dövr sınaq" üçün qeydiyyatdan keçmişəm..... indi nə?
Baxmayaraq ki, bu proqram Desktop ilə eyni funksionallığa malikdir, toxunma idarəetmələri bu təcrübəni məyus edən şeydir, mən özünüzə idarəetmə paneli almağı təklif edərdim. Toxunma nəzarətləri müntəzəm olaraq sönür və müəyyən vaxtlarda cavab verməyə bilər. Heç bir məhdudiyyəti olmayan əla proqram, sadəcə toxunma panelinin funksionallığı onu aşağı salır.
Hər iki meyvə maşınını sınadım və onlar sadəcə işləmir. Kosmik işğalçılar idarəetmədə geridə qaldılar və oynamaq mümkün deyildi. (Qalaktika S9-da toxunma ekranı idarəetmələrindən istifadə) Yalnız bu 3 çox sadə oyunu sınaqdan keçirməkdən narahat oldum və başqa başlıqları sınamağın heç bir mənası yoxdur. Hələlik 2 ulduz.
Beasts of Balance 棋類遊戲 hpg
Düzəltdiyiniz üçün təşəkkür edirik. İndi mükəmməl işləyir.
Ahhhh. Bu inanılmazdır. Nəhayət. Mən bunları qanuni olaraq və telefonumda da oynaya bilərəm. Mən axmaq mobil oyunlardan çox darıxıram. Bu qanunidir. Asteroidləri əldə etsəniz, ömürlük olacaqsınız! Retro oyun qaydası.
Bu sadəcə köhnə yaxşı Gahbagedir
Əla
Bu Firestick-də var. Bu yaxşı proqramdır. Oyunlar köhnədir, lakin təcrübə bir freemium üçün müsbətdir, bu yaxşı kolleksiyadır. Android haqqında əmin deyiləm, lakin Fire TV üçün bu əladır, çünki oyunlar üçün çox yaddaş tutmur, lakin mən Mortal Kombat kimi Fire pult üçün daha çox oyunu optimallaşdırmağı təklif edirəm. Mən Android-də sınamaq üçün endirmişəm, lakin əminəm ki, o, sensor ekranla yaxşı işləyəcək, çünki bütün oyunlar sensor ekran və gamepad üçün optimallaşdırılıb.