Post by alaricalin on Mar 12, 2022 0:53:25 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dead In Bermuda ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dead In Bermuda IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończone kryształy hack ▞▞▞
▞▞▞ Dead In Bermuda 2022 version ▞▞▞
Nie ładuje się, ale chciałbym zagrać
Gra jest bardzo fajna i może być warta 4-5 gwiazdek, jednak jest błąd, że samolot staje się dla mnie nie do zdobycia w dniu 7 i przegrywam grę z powodu braku zasobów... P.s. również rozmiar tekstu mógłby być większy, na telefonie full hd ledwo mogę odczytać statystyki. Jeśli deweloperzy to naprawią, zmienię recenzję.
Za ciężko – ta gra cierpi na „ślepotę programisty” (deweloperzy grali tak dużo, że nie mogą już oceniać własnej gry). Grałem kilka razy od 2 do 2,5 tygodnia w grze, za każdym razem stosując różne strategie. Wpadałem na mieliznę przy każdej próbie. Zasoby są zbyt rzadkie, zmęczenie rośnie zbyt szybko, wytworzone przedmioty zbyt szybko się degradują, szczęście odgrywa zbyt dużą rolę... To nie tylko wyzwanie, ale także czerpanie przyjemności. Szkoda, bo jest potencjał.
Właśnie kupiłem i pobrałem grę. Nie załaduje się poza obraz na początku. Napraw to lub zwróć mi pieniądze.
Od samego początku byłem całkowicie uzależniony od tej gry. Na początku było to bardzo trudne, nie mogłem przekroczyć 30 dni! Kiedy już to ogarnąłem (mnóstwo strategii i myślenia przyszłościowego), udało mi się go ukończyć wiele razy, a ponieważ umiejętności postaci i mapy są losowe za każdym razem, gdy zaczynasz nową grę, nigdy się nie nudzi!
Szkoda pieniędzy, za 22 zł do obejrzenia tylko demo, bo potem gra się wyłącza
Nie rozumiem, jak grać
Dead In Bermuda Strategi saie
Długo czekałem na wersje na androida i się nie zawiodłem.
Właśnie kupiłem grę i zawiesza się za każdym razem, gdy próbuję uruchomić grę. Gdy dotrze do części załadowczej, samoczynnie się zamyka. Bardzo rozczarowany. Czy jest jakiś sposób, żebym mógł grać na Steamie bez kupowania go ponownie? Jeśli tak, to chciałbym otrzymać zwrot pieniędzy, więc mogę go kupić na steam.
Twórcy porzucili tę grę, brak aktualizacji od 2 lat. To jest bardzo liniowe… musisz robić rzeczy w bardzo określonej kolejności, aby przetrwać. W rezultacie wartość powtórki jest niewielka lub żadna.
Aktualizacja naprawiła wszystkie problemy. Wymagająca, ale fajna gra. Dobrze wygląda na krawędzi s7.
Dobrze się gra .Ciekawe czy dodany będzie język polski
Naprawdę podobała mi się ta gra... czasami jest dość frustrująca, ale przyjemna. Może być dość przygnębiający, a wszystkie działania mają konsekwencje. Upewnienie się, że postacie się nie sprzeczają, to prawdziwe wyzwanie.
Czekałem tak długo nadal nie mogę grać.
Dobry, ale skomplikowany
to trudne, a różne scenariusze są naprawdę fajne. Naprawdę lubię, kiedy zaczynasz, losowe cechy, które otrzymują twoje postacie, mogą pomóc lub utrudnić grę. gra jest bardzo trudna, ale właśnie dlatego tak bardzo ją kocham.
gra jest świetna, ale ekran nie jest stale aktywny, gdy gram. proszę naprawić. dzięki
Bardzo dobra gra. Mam na przy komputerze, kupiłam też na telefon. Nie jest to, że teraz udało mi się przejść na pierwszym na poziomie (i że było). Problem z zacinaniem gry o pisali poprzednicy najwidoczniej został naprawiony, bo nie trafiłam na żadne problemy. Śliczna rysowana grafika, przyjemna muzyka, gra w klimacie survivalu. Duża brawa dla urządzenia.
Szukam pomocy, ponieważ gra się nie ładuje. Na ekranie ładowania pojawia się sporadycznie komunikat „Szukam zasobów do pobrania”. Mam tę grę w Origin, ale nie działa na moim Samsungu Galaxy S5.
Gra zbyt trudna. Nagroda, którą otrzymujesz za wykonanie zadań, nie wystarczy do przetrwania. Zaczynam się resetować, jeśli nie zdobędę wystarczającej ilości zasobów. Gra mogłaby być dobra, gdyby algorytmy zostały nieco podrasowane lub miały łatwy tryb.
Zainstalowałem grę kilka lat temu na swoim komputerze i mam ochotę na nostalgię, ale nadal nie mogę jej ukończyć. Cóż, gra jest wymagająca.
Widzę wielu ludzi narzekających na trudności. Oto rzecz, ta gra wymaga od ciebie ekstremalnej taktyki i myślenia przyszłościowego. Wymaga zrozumienia gry w całości, od każdej umiejętności i jej efektów, do każdego przedmiotu i każdej potrzeby oraz tego, jak wpływa ona na każdą postać. Każdy. Pojedynczy. Rzecz. Trzeba liczyć na Każdy. Pojedynczy. Skręcać. Ta gra JEST niezwykle trudna i powinna być. Grałem w to setki razy i nadal go nie pokonałem.Twoją pierwszą przeszkodą będzie zdobycie garnka do gotowania, wszystko wydaje się iść całkiem nieźle przez tydzień po tym, a potem poziom trudności znowu wzrośnie. Trudność jest tym, co sprawia, że jestem uzależniony od tej gry. Jest fantastycznie – dobrze poskładany, każda jego część jest piękna i przemyślana. Moim jedynym problemem jest dialog, który wydaje się przeciągać, ale łatwo go pominąć. Więc jeśli narzekasz na trudności, znajdź inną grę. Ale powodzenia w znalezieniu podobnej do tej gry. To dosłownie jedyna gra mobilna od lat, która przykuła moją uwagę przez ponad kilka tygodni (grałem z przerwami przez MIESIĄCE) i mam nadzieję, że nic nie zmienią.
Po obejrzeniu intra gra po prostu sie wyłącz
Dead In Bermuda Stratégiai játékok vsm
Doskonała gra! Tylko upewnij się, że wyczyściłeś jak najwięcej pamięci RAM, zanim uruchomisz grę. Gra trwa do 650Mo. Trochę się opóźnia, ale nadal można grać w dobrych warunkach. Użytkownik LG G4.
Telefon strasznie sie przegrzewa do tego na bokach ekranu na komputerze z gry na komputerze, który nie przeszkadza, ale utrudnia tworzenie niedopracowania gry. Ogolnie gra grywalna, dupy nie urywa
fajniutki
Najlepsza gra w historii powinna ją pobrać
Gra otwiera się na obraz i po prostu tam siedzi. Proszę o zwrot pieniędzy.
Bankrupt Demon King Action ztl
Doskonała gra!. Jednak w niektórych menu zdecydowanie potrzebuje większego rozmiaru tekstu.
Chciałem pokochać tę grę - żyję śmiercią w Winlandii, szczerze mówiąc jest prawie nie do zagrania na telefonie. Problem polega na tym, że czcionka jest tak cholernie mała. To powiedziawszy, jeśli masz tablet - zdobądź go. Dostanę to na moim komputerze.
Bardzo fajna gra. Trudne, ale lepsze tak niż łatwe. Dzięki
Używając telefonu S6 i nie mogę nawet załadować do gry..zwrot pieniędzy!
Przyzwoita gra survivalowa z ciekawą mechaniką, szkoda, że nie było ustawienia trudności, ponieważ jest to naprawdę bezlitosna gra, jeśli chodzi o RNG. **zainstalowane ponownie, aby spróbować jeszcze raz, a gra utknie na ekranie startowym..., nawet przy dużej ilości wolnej pamięci RAM.
Super niesamowite. Ale, żeby być uczciwym, Dead in Vinland to moja ulubiona gra, więc wiedziałem, że bardzo mi się spodoba. Mają łatwy tryb, jeśli przejdziesz do menu pauzy. Na wypadek, gdybyś znalazł się na płocie przed niektórymi recenzjami. Zrobiłem pełną grę podczas mojej pierwszej próby. Niektóre ekrany są trudne do odczytania, pisanie jest małe. Jedyny problem, który napotkałem.
Dead In Bermuda Strategi gjlw