Post by alaricalin on Mar 12, 2022 0:56:25 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drag\u0027n\u0027Boom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drag\u0027n\u0027Boom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan minden hack ▞▞▞
▞▞▞ Drag\u0027n\u0027Boom 2022 version ▞▞▞
Ez unalmas
Annyira prity osem jó munka
Nagyon rossz játék a világon
Learn Japanese Offline Pendidikan hcw
Szeretem ezt a játékot
Fun most telepítve
Szorakoztató
Nagyon tetszik jò kis játék!
Ímádom anyíra jó játék🛸🍹😘😘😀😀🤔🤯🤯🤯
Jó, de elég hosszú időt vesz igénybe a telepítés, de összességében öt csillagos minősítést adhattam volna neki, de ha sokáig tart a telepítés, az elriaszt az ötcsillagos értékeléstől, de továbbra is ajánlom. Ön
A kezelőszervek egyszerűek, a játék olyan, mint egy rejtvényjáték, és ez a grafika jó
Kiváló játék! Hihetetlen le tisztúlt irányítás valamint rendkívül izgalmas és azaz intró rágjam meg a zuzáját a sárkányunknak
Frissítsd a játékot mannnn, hogy régi
Tönkretett a mohó, kész hirdetések.
Ez a játék a legfelkapottabb játék
nagyon jó és szórakoztató játék...szerettem.Csak egy kérdés...mire valók az érmék válaszolni rendben van...csak nem tudom kiverni a fejemből ezt a kérdést..btw remélem kiadsz egy no.2-t ehhez a játékhoz több dologgal, esetleg lehetőséged lesz irányítani a papa sárkányt, hogy harcoljon a főnökök ellen, vagy ilyesmi más, mint egy sárkány... hát a te döntésed... sok sikert mindenkinek.. elnézést a rossz angolért ok?Annyira szórakoztató, hogy egy precíziós játék, ami a legjobb játék, és csak ma játszottam ezzel, úgy érzem, a játék már nagyon szórakoztató és versenyképes, szóval igen, a grafika nagyszerű, és nincsenek hirdetések, de csak egy kicsit de még mindig szórakoztató, szeresd a játékodat, csak így tovább. ANKAMA GAMES ez a játék csodálatos, és töltsd le ezt az ingyenes játékot most, hogy szórakoztató és ingyenes!!!!!!👍👍👍👍👍👍😁😁😁❤❤❤❤
Drag'n'Boom Arcade abdt
Fantasztikus! A játékmenet az egyik legjobb offline kategória! Sárkányként játszani az egyik menő rész lehet! A Nedds további frissítések a főbb cuccok megváltoztatása nélkül A dobozok offline gyűjtése is lehetséges, amit csak online állapotban kapunk meg!
Nagyon jó játék, öt csillagot adok neki, mert nagyon szórakoztató játék. De remélem, több szint ebben a játékban. A következő frissítésben szeretem, bárcsak lenne egy főnöki szint, még egy kihívás és több szint. Nagyon tetszik.
Mert jó.
A játék nagyon klassz, és az a jó, hogy kihívást jelent, és nem ér véget tíz másodpercen belül. A játék azért is klassz, mert semmiben sem hasonlít a többi sárkányos játékhoz, ez a játék különböző vezérlőkkel rendelkezik, és mindenekelőtt nagyon jó. Gyerekeknek vagy felnőtteknek ajánlom, de 3-4 éveseknek nem.
Tök jó megéri letölteni
Tökéletes példa arra, hogyan lehet tönkretenni egy leereszkedő játékot úgy, hogy minden gomb mögé rejtenek hirdetéseket.
Drag'n'Boom 街機 joao
Ez elképesztő. Kiváló élmény, amikor játszod, különösen, ha kinyitod az első ajándékot. Nagyon gyors tempójú és egyszerűen zseniális.
😁😁😁a legjobb👍💯
A játékok TÖKÉLETES bár kezdem beszerezni a táblát, talán így frissítheted: Kiszínezhetjük a tűzgolyóinkat és testreszabhatjuk/színezhetjük a sárkányunkat helyről helyre, és a sárkányunk játékát nagyobb, erősebb és menőbb sárkánnyá és esetleg néhány újdonsággá alakíthatjuk. szintek? Annál kevésbé nagyszerű 😊😀
Dolgozz a grafikán pls
Szerintem egy job hosszab alkami játék, ami tele van cool lövöldözésel és persze a lastítás a löknél
Nagyon kevesebb a szint
10/10-et mondanék, mivel alapvetően ez a legjobb időgyilkos, szinte semmilyen reklám nem zavarna, kiváló játék!
Nem játszom, szerintem béna
Figyelmeztetnie kell az embereket, hogy folyamatosan villognak a fények, még mielőtt elkezdené megfelelően játszani
🤗🤗
Ezek az ellenőrzések durvák! Nagyon nehezen kezelhető!
Ezt mutatta a játék😂😄😄
Rendben van, de a húzás húzássá válik, ha érted, mire gondolok
Ez egy nagyon fantasztikus és nagyszerű játék
Szuper játék! Elsőre nekem szokatlan volt az irányítás, de hamar hozzá lehet szokni.
Ez jó, de szeretnék mozogni a ri-n
Szuper kis játék, tényleg! Emlékeztettem az Ape Escape-re a régi PSX-hez, *mindkét hüvelykujjjel* mechanikával, és ami a legjobb az egészben... csodálatosan alkalmazzák és végrehajtják 😊 Remek a fejlesztő(k)nek 👍👍
B
Lehetne még több pálya
N tem nenhum dragao top e pouca variedade de inimigos
Király!:-D
Ez egy csodálatos játék. Bár kényelmesebb lenne, ha egyszerűbb lenne az irányítás. Vagy talán, ha talál 10 kulcsot egy szinten, akkor csinálhatna egy babahívást, amely felhívja a nagy sárkányt, hogy merüljön le, és chomp/robbantson néhány embert?
Tetszik . De csinálj 2-t kérlek